Termeni și condiții pentru înscrierile la Congresul NEPSIS MOREOM 2020 - Berna

Versiunea 2

Data publicării: 5 iulie 2020

Eligibilitate:
  1. Congresul se adresează tinerilor cu vârste între 18 și 39 de ani care fac parte din parohiile Mitropoliei Ortodoxe Române a Europei Occidentale și Meridionale (MOREOM) din Biserica Ortodoxă Română (BOR).
  2. Termenul limită de înscriere cu cazare este 10 august.
  3. Validarea înscrierii este condiționată de plata totalului de plată (sau a unui avans de 100 CHF) în termen de 10 zile calendaristice de la realizarea înscrierii.
  4. Pentru a beneficia de cazare, trebuie să primim totalul de plată în contul nostru bancar până pe 15 august. Altfel, locul de cazare va fi eliberat.

Politica de rambursare:
  1. Dacă înscrierea se anulează în contextul Covid-19 (de exemplu: se reimpun restricții de circulație între țara dvs și Elveția), vom încerca să rambursăm integral costurile de participare. În privința cazării, vom intermedia rambursarea costurilor de cazare in conformitate cu politica de rambursare Covid-19 a hostelului. Pentru detalii citiți circulara trimisă participanților pe data de 14/08/2020.
  2. Rambursarea în afara contextului Covid-19 nu este posibilă. Puteți însă să găsiți un alt participant care să vă înlocuiască, cu aceleași opțiuni de cazare, dacă este cazul (de exemplu, dacă sunteți fată și aveți loc într-o cameră de fete, trebuie să vă înlocuiască tot o fată). În acest caz trebuie să vă adresați organizatorilor la adresa de email nepsis.ch@mitropolia.eu.

Politica de confidențialitate a datelor:
  1. Pentru a gestiona înscrierea dumneavoastră la Congresul Nepsis MOREOM vom prelucra următoarele date cu, caracter personale (nume, prenume, anul nașterii, număr de telefon, adresa email, parohia și țara din care veniți).
  2. În cazul unui eveniment sanitar neplăcut (confirmarea îmbolnăvirii unui participant cu Covid-19) suntem obligați sa punem la dispoziție autorităților Confederației Elvețiene sau ale Cantonului Berna accesul la baza de date a participanților la Congres.
  3. Materialele foto și video realizate pe durata congresului pot fi folosite, în asociație cu Congresul Nepsis MOREOM 2020, pe paginile social media Nepsis Elveția (Facebook, Instagram, Twitter), pe site-ul ch.nepsis.org și pe canalul YouTube Nepsis Elveția.
  4. Datele personale vor fi șterse din baza de date în termen de 90 de zile de la finalizarea congresului. Dacă doriți o copie a datelor dumneavoastră personale și/sau să vă exercitați dreptul la ștergerea datelor personale din baza de date înainte de termenul specificat, vă rugăm să ne contactați la adresa nepsis.ch@mitropolia.eu.

Acești termeni și condiții pot suferi modificări. Dacă vor fi schimbări majore, vom anunța persoanele înscrise în cel mai scurt timp posibil.